Mijn frisse no-nonsense visie op spiritualitei


Ik wil graag beginnen met je te vertellen wat spiritualiteit is voor mij: DE SAMENWERKING TUSSEN JE ONSTOFFELIJKE EN STOFFELIJKE DEEL. De waarde ervan voor is mij: Om met een goede samenwerking elke dag je beste zelf te zijn en een rijker, vervullender en gemakkelijker leven te hebben. Spiritualiteit is niet zo ongrijpbaar als het lijkt vind ik. Het spirituele systeem en de samenwerking zitten logisch in elkaar, en dat zie je als je het grotere plaatje bekijkt. Hieronder kun je alvast kennismaken met ingrediënten van mijn no-nonsense visie op spiritualiteit:

 • Je multibewuste zelf
  Je bestaat uit veel meer dan je lichaam. Je bestaat uit vijf ‘velden’ van bewustzijn. Deze velden vormen je samen multibewuste zelf. Ze werken met elkaar samen en communiceren met elkaar.
 • Je leven speelt zich af in drie werelden
  Je bron, je ware zelf en je lichaam bevinden zich tegelijk in drie verschillende werelden. Dit geeft je een grotere kijk op het leven en de zin van het leven.
 • Onafgeronde zaken loslaten
  In je leven is vaak wrijving tussen je werkelijke verlangens van je ware zelf en het gevoel van veiligheid dat je nodig hebt om die te leven. Hierbij ontstaan ‘onafgeronde zaken’ van wat je niet kan of wilt toelaten of accepteren. Het helpt je om deze weerstanden los te laten.
 • Je eigen managementinformatie
  Door te voelen merk je wat aandacht nodig heeft. Als je daar opvolging aan geeft dan kun je je beter en gelukkiger voelen en gemakkelijker leven.
 • Drie manieren van bewustzijn om je leven te sturen
  Hoe je meer liefde in je leven krijgt, meer regie en focus en meer vervulling krijgt. Je kunt hierop sturen met je vibratie, intenties en via je intuïtie.
 • Enkele basisprincipes van het leven
  Verschillende vormen van aantrekkingskracht, verschillende systemische samenwerkingen en de noodzaak en waarde van contrast, ‘gedoe’ en terugkerende thema’s in je leven.
 • Vijf powertools
  De vijf powertools wil ik hier nog niet verklappen. Het is veel leuker om die te ontdekken en mee te krijgen uit de spirituele avondjes, talks of uit mijn boek…

Naast vragen beantwoorden over deze onderwerpen of erover vertellen vind ik het belangrijk om ook enkele praktische oefeningen te doen zodat je zelf aspecten kunt ervaren van deze onderwerpen.

Ik wil je ook graag vertellen hoe ik aan mijn informatie kom waardoor ik mijn visie heb gevormd. Het belangrijkste deel komt uit mijn eigen bijzondere en spirituele ervaringen in mijn leven.  Zoals soulmate-ontmoetingen, telepathie, ervaringen van leven voorbij de dood en vorige levens. Daarnaast heb ik honderden sessies van meer dan 100 ‘channels’ beluisterd. (Channels geven informatie door vanuit een hoger of collectief bewustzijn via aan persoon). En vele sessies van hypnotherapie. Daarbij heb ik diverse therapievormen bestudeert omdat het loslaten van weerstanden en onafgeronde zaken belangrijk is voor de verbinding met jezelf.

Terug naar de homepage