Mijn spirituele coaching


Ik geloof in jou!

Ik geloof in de positieve kracht die al van nature in je zit. Met mijn coaching versterk ik die. Ik vind de kracht in jou en geef die aan je terug. Voor je persoonlijk leiderschap en verdieping van je leven. Ik activeer mensen in hun bezieling, zingeving en innerlijke wijsheid. Door persoonlijke transformaties, veranderprocessen en ontwikkeling. Doordat ik mij afstem op jou en door mijn brede kijk en oprechte interesse zie ik volop mogelijkheden om mensen in hun ware kracht te zetten, met hun verlangens, uitdagingen en emoties. Mijn manier van werken is resultaatgericht, in een liefdevolle, respectvolle en veilige omgeving. Meestal maak je al grote sprongen met vijf coaching sessies.

Het is mijn missie om jou te helpen om betere ervaringen hebben in je leven. Wat ik geleerd heb om mijn bewustzijn te vergroten en mijn leven te verbeteren heeft mij heel rijk gemaakt. Dit deed ik door de samenwerking van mijn onstoffelijke en mijn stoffelijke deel te verbeteren. Dit deel ik graag met wie het nodig heeft, zodat jij ook een ongelofelijk rijk mens wordt. Live, via mijn coaching, avondjes en talks of via mijn boeken of online programma. Ik wens jou de verbetering die je wilt, en daar help ik je graag bij!

Ik bied je graag mijn spirituele coaching aan. Dat kan individueel en gezamenlijk via de hot-seat.

Individuele coaching
Ik bied drie verschillende trajecten aan voor individuele spirituele coaching:
Starttraject: 3 sessies in 1 maand voor € 595,-
Top-traject:  7 sessies in een half jaar voor € 1.245,-
Top-traject premium: Onbeperkte sessies in een half jaar voor € 2.995,-
De coaching is online en kan eventueel ook live in Weesp (gemeente Amsterdam).

Hot-seat coaching
Hot-seat coaching is gezamenlijke coaching met een vaste groep van 5-7 deelnemers. Iedereen kan telkens een korte coaching ontvangen en iedereen leert van elkaars coaching.
Hot-seat traject: 7 sessies in 3 maanden voor € 295,- p.p.
Mail me even: info@nononsensespiritualiteit.nl of bel of app me even voor meer info: 06 48419858. Of vul het formulier in.
De coaching is online en kan eventueel ook live in Weesp (gemeente Amsterdam).

+ Gratis online leeromgeving voor zelfcoaching
Bij al mijn coaching krijg je tijdens de coachingperiode GRATIS toegang tot mijn online leeromgeving voor zelfcoaching. Daar vind je meer dan 75 onderwerpen en 1500 items (artikelen, video’s, illustraties, oefeningen, etc.) die je zelf kunt bekijken, bestuderen en oefenen.

Wat mijn klanten mijn grootste toegevoegde waarde vinden
• Dat ik je laat voelen wat werkelijk belangrijk voor je is door dit te voelen en te benoemen (mijn talent).
• Dat ik helderheid en overzicht overbreng door mijn gevoel te vertalen in woorden en uitleg.
• Dat ik mensen terugbreng bij hun gevoel en uit hun hoofd haal door mijn talent en met mijn werkwijze.
• Dat ik mensen in hun innerlijke kracht zet door zonder oordelen te focussen op hun kwaliteiten.
• Dat ik frisse combinaties breng van verdiepende levensconcepten en concrete en praktische aanpak.
• Dat ik in liefde introspectie bied om jezelf beter te leren kennen en tot belangrijke inzichten te komen.

Ik ben een professional
Ik ben senior coach, intuïtief en sensitief, internationaal gecertificeerd (ICF, EMCC) en opgeleid. Ik ben gespecialiseerd in spirituele ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Mensen vinden mij praktisch, snel naar de kern en no-nonsense. Ik heb honderden mensen en ook veel teams geholpen om in hun kracht te komen. Ik heb daar snelle en doeltreffende methoden voor ontwikkeld en ook diverse boeken over geschreven. Ook heb ik hiervoor een online-programma ontwikkeld.

Terug naar de homepage