Mijn boek: No-nonsense spiritualiteit verschijnt binnenkort…


Het is tijd voor nuchtere en een frisse no-nonsense blik, gebaseerd op de nieuwste inzichten. Helder uitgelegd in gewone mensentaal. Je krijgt een heel andere kijk op spiritualiteit. Meteen praktisch toe te passen met de vijf powertools. Ervaar Tiny’s recept met effectieve, eenvoudige stappen voor je dagelijkse portie spiritualiteit. Vereenvoudigd, verhelderd, to-the-point.

In mijn boek leg ik de kern van spiritualiteit beknopt uit en ik maak het praktisch toepasbaar. Spiritualiteit wordt beschreven vanuit het ‘grote plaatje’ tot wat je er dagelijks mee kunt doen. Om je te helpen spiritualiteit meer te begrijpen en het elke dag te kunnen gebruiken. Een boek vol inspiratie om je eigen spirituele weg te vinden. Geschreven in een nieuwe taal van nu.

Lees ook mijn andere boeken: