Spirituele avondjes: Rrrrrrring daar ben ik dan!


En daar ben ik dan in een vrolijke bui met mijn pilotenkoffer en tafel-flippover. Want spirituele avondjes vind ik geweldig leuk om te doen! Jou verder helpen geeft me energie.

Voor je ontplooiing en een rijker en gemakkelijker leven
Op de spirituele avondjes pas ik me aan aan jullie wensen. Vaak deel ik deel mijn nieuwe frisse kijk op spiritualiteit op een simpele manier zodat je het ook praktisch kunt gebruiken in je leven. Je leert hoe je meer in contact kunt zijn met jezelf. Ik geef je handvatten en powertools die zorgen voor een betere samenwerking tussen je onstoffelijke en stoffelijke zelf. Hierdoor kun je jezelf meer ontplooien, je leven beter managen en je leven wordt rijker en gemakkelijker.

Organiseer nu zelf je spirituele avond
Organiseer nu zelf je spirituele avond met antwoorden. Je kent vast ook anderen die ook met dergelijke vragen of interesses rondlopen. Nodig ze uit. Ik heb een ‘Spirituele avond pakketje’ voor je met meer informatie, een programmaoverzicht en uitnodigingen die je per email kunt versturen. Natuurlijk kan het ook overdag i.p.v. op een avond. Deelnemers betalen 15,- voor de avond. Na afloop heb ik voor de gastvrouw of gastheer een geschenk t.w.v. 100 euro, als waardering voor het organiseren.

Mail, bel of app me direct even voor meer info:
Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.
Je bent van harte welkom met al je vragen en suggesties.
Mail me: info@nononsensespiritualiteit.nl
Of bel of app me: 06 48419858
Of vul het formulier in.

Ik heb je veel te geven. Wat ik bijvoorbeeld voor je kan doen op een spirituele avond:

 • Jullie wensen horen
  Graag hoor ik jullie eventuele wensen om de avond hierop aan te passen. Zo haal je er het meeste uit!
 • Korte talk om mijn no-nonsense visie met jullie delen
  Ik vertel je mijn frisse no-nonsense visie, gebaseerd op de laatste inzichten van de afgelopen 35 jaar. Zo kun je zien dat spiritualiteit niet ingewikkeld hoeft te zijn. Mijn visie is vaak een gespreksstarter
 • Antwoorden op jullie (levens)vragen
  Stel je levensvragen en andere vragen en krijg antwoorden en inspiratie om je eigen antwoorden te vinden. Heb je vragen als: Waarom ben ik hier? Is er leven na de dood? Waarom gebeuren bepaalde dingen in mijn leven? Hoe krijg ik meer vervulling in mijn leven? Hoe pas ik elke dag spiritualiteit toe? Dan is zo’n avondje zeker heel waardevol voor je.
 • Spirituele coaching in de ‘hot-seat’
  Ik doe enkele korte spirituele coachingsessies in de ‘hot-seat’. Dat betekent dat iemand gecoacht wordt terwijl de anderen luisteren. Dit is een effectieve manier om veel praktische dingen te leren over hoe je spiritualiteit ook echt toepast in je dagelijkse leven en werk,
 • Enkele praktische oefeningen
  Ik bied je ook enkele oefeningen aan om live te ervaren wat het betekent om sommige spirituele zaken zelf praktisch toe te passen. Zo heb je een kennismaking en kun je er thuis verder mee oefenen.
 • Korte introductie van nieuwe boek & mijn spirituele coaching
  Ik laat je mijn nieuwe boek No-nonsense spiritualiteit zien en ik vertel je over mijn spirituele coaching.
 • 5 Powertools voor je dagelijkse spiritualiteit
  Graag geef ik je ook vijf krachtige powertools mee. Die geven je een sterke basis om spiritualiteit op een eenvoudige manier met je dagelijkse leven te verenigen. Zo kun je nog lang plezier hebben van deze avond!

Natuurlijk zijn er meer ingrediƫnten mogelijk voor een avondje. Denk aan opstellingen, persoonlijke adviezen, individuele coaching, teamcoaching en andere werkvormen en gespreksvormen.

Het zijn vooral leuke inspirerende avondjes
De avondjes gaan over een serieus onderwerp. Bij mij gaat dit samen met gezelligheid, veel relativering en vooral veel luchtigheid. Het is nooit zwaar omdat ik zelf licht ben. Mijn insteek van spiritualiteit en de avondjes is altijd om elkaar te verrijken. De toon is altijd positief en liefdevol.

 

 

 

 

Terug naar de homepage