tiny_kanters_h
tiny_kanters_c

Downloads

Ik ben Tiny Kanters, spiritueel coach. Ik help je spiritualiteit in jouw leven toe te passen.
Zodat je een gemakkelijker en rijker leven hebt. Door meer verbinding met jezelf.
Via mijn praktische no-nonsense spiritualiteit.
Ik heb honderden mensen daarbij geholpen en dat kan ik bij jou ook doen.

Wat het je oplevert als je met mij en mijn spiritualiteit aan de slag gaat: Je ervaart meer samenhang in je leven, je voelt je opgelucht omdat er niets ‘fout’ gaat in je leven. Je ervaart meer vertrouwen in  een vreugdevol leven doordat je aandacht geeft aan wat je voelt dat je nodig hebt. En je krijgt meer regie en focus in je leven door je werkelijke verlangens te kennen en te volgen. Je voelt je rijker want je gaat meer vervulling ervaren en je leven zal gemakkelijker verlopen omdat je minder weerstand ervaart en gemakkelijker omgaat met wat er zich aandient.

Organiseer je gratis* spirituele avond

Ik breng mijn frisse no-nonsense spiritualiteit graag in jouw huiskamer of aan je keukentafel. Met een gezellige en interactieve avond om al je levensvragen of andere vragen over het onderwerp spiritualiteit te stellen. De avond kan naar jullie wensen verlopen. Rrrrrrring daar ben ik dan! En daar ben ik dan in een vrolijke bui met mijn pilotenkoffer en tafel-flippover. Want spirituele avondjes vind ik geweldig leuk om te doen! Jou verder helpen geeft me energie. Organiseer nu zelf je spirituele avond. Je kent vast ook anderen die ook met dergelijke vragen of interesses rondlopen. Nodig ze gewoon uit en nodig mij ook uit! Samen maken we er een leuke en leerzame avond van!
*  De avond is gratis bij minimaal 6 deelnemers! En ik kom gratis in een straal van 50km rond Amsterdam, voor elke kilometer verder reken ik € 1,- per kilometer.

Lees meer...

Wat mijn spirituele avond je kan brengen

 • Korte talk om mijn no-nonsense visie met jullie delen
  Ik vertel je mijn frisse no-nonsense visie, gebaseerd op de laatste inzichten van de afgelopen 35 jaar. Zo kun je zien dat spiritualiteit niet ingewikkeld hoeft te zijn. Mijn visie is vaak een gespreksstarter
 • Antwoorden op jullie (levens)vragen en je spirituele vragen
  Stel je levensvragen en andere vragen en krijg antwoorden en inspiratie om je eigen antwoorden te vinden. Heb je vragen als: Waarom ben ik hier? Is er leven na de dood? Waarom gebeuren bepaalde dingen in mijn leven? Hoe krijg ik meer vervulling in mijn leven? Hoe pas ik elke dag spiritualiteit toe? Dan is zo’n avondje zeker heel waardevol voor je.
 • Spirituele coaching in de ‘hot-seat’
  Ik doe enkele korte spirituele coachingsessies in de ‘hot-seat’. Dat betekent dat iemand gecoacht wordt terwijl de anderen luisteren. Dit is een effectieve manier om veel praktische dingen te leren over hoe je spiritualiteit ook echt toepast in je dagelijkse leven en werk,
 • Enkele praktische oefeningen
  Ik bied je ook enkele oefeningen aan om live te ervaren wat het betekent om sommige spirituele zaken zelf praktisch toe te passen. Zo heb je een kennismaking en kun je er thuis verder mee oefenen.
 • Korte introductie van nieuwe boek & mijn spirituele coaching
  Ik laat je mijn nieuwe boek No-nonsense spiritualiteit zien en ik vertel je over mijn spirituele coaching.
 • 5 Powertools voor je dagelijkse spiritualiteit
  Graag geef ik je ook vijf krachtige powertools mee. Die geven je een sterke basis om spiritualiteit op een eenvoudige manier met je dagelijkse leven te verenigen. Zo kun je nog lang plezier hebben van deze avond!

Natuurlijk zijn er meer ingrediënten mogelijk voor een avondje met diverse werkvormen en gespreksvormen, bespreek vooraf even je wensen met mij.

Ik bel je om te bespreken hoe en wanneer we samen een avondje kunnen organiseren en wat je wensen zijn.


Ontvang gratis* mijn nieuwste boek

Mijn nieuwste boek No-nonsense-spiritualiteit vind ik zelf mijn mooiste boek! Hierin laat ik je zien en ervaren dat spiritualiteit een ‘tool’ is om je leven gemakkelijker, vervullender en rijker te maken. Door meer verbinding met jezelf te maken. Dat krijg je als je mijn handvatten en powertools toepast in je dagelijkse leven. Omdat die zorgen voor een betere samenwerking tussen je onstoffelijke en stoffelijke zelf. Ik heb dat persoonlijk ervaren in mijn eigen leven. Mijn kijk op spiritualiteit helpt je antwoorden op je levensvragen te vinden en te begrijpen wie je werkelijk bent en hoe het leven werkt.
Je ontvangt het gratis boek t.w.v. € 14,95 per post. Je betaalt alleen de verzendkosten.

Lees meer...

Spiritualiteit: vereenvoudigd, verhelderd, to-the-point
In mijn boek wordt de kern van spiritualiteit beknopt uitgelegd en praktisch toepasbaar gemaakt. De beschrijving van spiritualiteit start vanuit het ‘grote plaatje’ en eindigt met wat je er dagelijks mee kan. Dit helpt je spiritualiteit meer te begrijpen en het elke dag te kunnen gebruiken. Een boek vol inspiratie om je eigen spirituele weg te vinden. Geschreven in de taal van nu.

Spiritualiteit is voor mij: DE SAMENWERKING TUSSEN JE STOFFELIJKE EN ONSTOFFELIJKE DEEL. De waarde ervan voor mij: om zo elke dag je beste zelf te zijn en een rijker, gemakkelijker leven te hebben. “Spiritualiteit zie ik als een ‘tool’ om je leven gemakkelijker, vervullender en rijker te maken. Door meer verbinding met jezelf. Die krijg je als je mijn handvatten en powertools toepast in je dagelijkse leven. Want die zorgen voor een betere samenwerking tussen je stoffelijke en onstoffelijke zelf. Ik heb dit persoonlijk ervaren in mijn leven. Ik leer je dat spiritualiteit is hoe je elke dag leeft, hoe je echt jezelf bent, hoe je omgaat met jezelf en met alles wat zich aandient. Mijn kijk op spiritualiteit helpt je antwoorden op je levensvragen te vinden en te begrijpen wie je werkelijk bent en hoe het leven werkt.”

Wat mijn boek je bijvoorbeeld oplevert
• Je kunt jezelf zien in de werking van het grotere geheel.
• Je ervaart meer samenhang in je leven.
• Je krijgt verdiepende inzichten in jezelf door zelfreflectie.
• Je hebt handvatten en oefeningen hoe je jouw leven rijker maakt.
• Je hebt 5 powertools voor je dagelijkse spiritualiteit.
• Je voelt je gerustgesteld omdat er niets ‘fout’ gaat in je leven.
• Je krijgt meer vertrouwen in een vreugdevol leven.


Test gratis hoe spiritueel je bent

Meten is waardevol. Ik vind het belangrijk dat als je tijd, geld en energie gaat steken in je spirituele ontwikkeling, dat je weet aan welke onderwerpen je kunt werken. Zodat je snel je gewenste resultaten bereikt. Ik wil je graag verder helpen hierbij. Daarom bied ik je nu een gratis test aan om je no-nonsense spirituele ontwikkeling te testen. De test duurt enkele minuten en je ontvangt direct de uitslag.

Lees meer...

Wat mijn test je bijvoorbeeld oplevert
• Je weet het cijfer (0 – 100%) van je no-nonsense spirituele ontwikkeling score.
• Je weet wat je grootste kwaliteiten zijn (je hoge scores).
• Je weet waar je grootste ontwikkelkansen liggen (bij je lage scores).
• Je hebt meer helderheid over van de status van je spirituele kracht.
• Je hebt een startpunt voor een gratis gesprek met mij om je verder te helpen.


Gratis persoonlijk kennismakingsgesprek

Heb jij interesse in spiritualiteit maar weet je bijvoorbeeld niet zo goed hoe je het in je dagelijkse leven praktisch kunt toepassen? Of zie je door de bomen het bos niet meer in alles op ‘spiritueel’ gebied en zoek je helderheid, overzicht en wil je weten hoe alles met elkaar samenhangt en waar het nou echt werkt en wat je er dagelijks mee kan? Ik dit persoonlijk kennismakingsgesprek kijken we naar je eigen situatie en welke behoeften en wensen jij hebt voor jouw spirituele ontwikkeling. En we kijken naar hoe ik je met met coaching, in combinatie met mijn online zelfcoaching programma jou hierbij kan helpen

Lees meer...

Wat dit persoonlijk kennismakingsgesprek je bijvoorbeeld oplevert is:

• Je krijgt antwoorden op jouw vragen.
• Je ontdekt je wat er voor je mogelijk wordt als je in verbinding met jezelf bent.
• Je krijgt inzicht in welke stappen je kunt zetten en wat je volgende stap kan zijn.
• Je leert hoe mijn unieke methode voor jou snel en duurzaam resultaat oplevert.
• Je krijgt helderheid in je ontwikkelkansen door antwoorden op je vragen.
• Aan het einde van het gesprek kun je een volgende stap maken.

Een leuke en productief gesprek wat je echt verder helpt
Ik heb veel van deze gesprekken gedaan en telkens geven mensen aan dat het ze veel brengt. En het is gewoon leuk om op deze ontspannen manier met je ontwikkeling bezig te zijn.

Een kennismakingsgesprek duurt normaliter ongeveer drie kwartier. Ik bel je om een afspraak te maken hiervoor.


Mijn spirituele coaching

Heb jij het gevoel dat je een gemakkelijker en rijker leven wilt, dan dat je er nu hebt? Denk je spiritualiteit je hierbij echt kan helpen? En wil je meer verbonden zijn met jezelf? Snel en met toetsbare resultaten? Dat kan nu met mijn no-nonsense spiritualiteit en mijn en unieke Op-maat-methode. Hiermee ben je al binnen een maand gegarandeerd meer in verbinding met jezelf. Dat kan doordat we als een team samenwerken; jij coacht jezelf en ik coach jou. Omdat we starten met te testen waar je op dit moment staat, weten we snel op welke gebied voor jou het grootse potentieel ligt. Dat opent een snelweg naar een gemakkelijker en rijker leven voor jou. Je krijgt inzichten en structuur om snel spiritueel te kunnen groeien, en je bereikt toetsbare, duurzame resultaten.
Ik garandeer je dat je al binnen één maand meer verbonden met jezelf bent! 

Lees meer...

Herken je dit?
• Je voelt dat er meer in je zit dan je er nu uit haalt
• Je merkt dat je te veel ‘in je hoofd’ zit
• Je leeft niet echt je eigen leven, je mist vervulling
• Je merkt dat je te weinig regie hebt over je leven
• Je vind dat je geleefd wordt door omstandigheden
• Je voelt ‘verdoofd’ door patronen, luxe of afleiding
• Je hebt het gevoel van ‘is dit het nou’, ‘wie ben ik nou’
• Je weet niet zo goed wat je echt wilt

Wat het jou oplevert:
• Je kiest en doet wat werkelijk bij je past
• Je bent weer in contact met je gevoel
• Je bent zelf de baas in je leven
• Je hebt leiderschap over je eigen toekomst
• Je vertrouwt op je innerlijke kracht
• Je weet wat je bijzonder maakt
• Je doet wat je werkelijk wilt
• Je bent in contact met jezelf
• Je leidt een vervuld leven
• Je leeft je grote verlangens
• Je haalt het beste uit jezelf
• Je bereikt wat je echt wilt
• Je ziet je eigen grootsheid
• Je bent die je wilt zijn
• Je leeft vol overvloed
• Je bent vol inspiratie en passie

Maak al kennis met mij…

Over mij en mijn nieuwe no-nonsense spiritualiteit

No-nonsense spiritualiteit betekent bij mij dat ik vertel over recente kennis van de afgelopen 35 jaar. En ik verhelder vanuit kennis die komt vanuit een veel groter bewustzijn dan ons menselijke bewustzijn. Dus ik vertel niet uit eeuwenoude of millenniumoude kennis en zeker niet vanuit opvattingen uit religies. Ik behandel vooral de spirituele onderwerpen die gaan over verbinden met jezelf; een effectieve samenwerking tussen je stoffelijke en onstoffelijke zelf en die veel en positieve impact op je heeft. Dus ik zal het niet hebben over ‘engeltjes’, ‘paranormale verschijnselen’ of ‘edelstenen’ en dat soort zaken. Verder is alles superpraktisch vereenvoudigd en toepasbaar bij mij. Ik vind dat je niet zo veel aan kennis hebt als je die ook niet praktisch kunt gebruiken voor een gemakkelijker en rijker leven. Ik heb er diverse boeken over geschreven (No-nonsense spiritualiteit, Persoonlijke ontwikkeling op maat, Inspiratiemanagement, Soulmates).

Mijn kennis en visie op spiritualiteit komt vooral vanuit zeer gerenommeerde channels en verder van regressietherapeuten, hypnotherapeuten en onderzoekers, aangevuld met mijn persoonlijke ervaringen. De channels waar ik informatie vandaan haal zijn personen die in trance informatie doorgeven vanuit een veel groter of collectief bewustzijn. Voor informatie over het grote plaatje heb ik meer dan duizend uren materiaal van meer dan honderd channels beluisterd. Zij zijn daarvoor de belangrijkste bron. De praktische informatie, via het ervaren zelf, komt mede uit gedocumenteerde sessies van regressietherapeuten en hypnotherapeuten waarbij klanten over hun ervaringen van vorige levens en tussen levens in spreken. Dit uitgebreide onderzoek én mijn persoonlijke ervaringen zorgen ervoor dat ik die informatie kan vertalen naar deze compacte no-nonsense basiskennis van spiritualiteit inclusief praktische handvatten om er dagelijks mee aan de slag te gaan.

Lees mijn persoonlijke verhaal...

Een groot contrast in mijn leven gaf mij een intense, cruciale ervaring: hoe het is om niet én hoe het is om wel in verbinding te zijn met mijn ware zelf. Dit contrast bracht me waar ik nu ben. Evenwichtig, verbonden en gelukkig. Het gaat om de periode vanaf mijn kindertijd tot mijn 38e levensjaar. Als kind voelde ik me nauwelijks gezien en geliefd door mijn vader. En ik kon niet terugvallen op mijn moeder, want zij had vaak een psychose. Hierdoor voelde ik me ernstig afgewezen.

Ik sloot me emotioneel af voor anderen uit angst voor meer afwijzing. Nooit was ik echt open over mijzelf, nooit liet ik anderen echt toe in mijn leven. Als bescherming had ik een ‘emotionele muur’ opgebouwd. Diep van binnen was ik eenzaam en naar buiten toe vrij gesloten. Zo overleefde ik: mijn lichamelijke zelf was volledig de baas. Op mijn 19e zag ik de film “The wall”. Ik herkende mijn situatie er helemaal in. Ik had alleen geen idee hoe ik mijn muur kon afbreken.

Tot ik op mijn 38e iets beleefde wat ik op geen enkele manier kon verklaren. Ik ontmoette een jonge vrouw en als ik bij haar was, dan was ik helemaal mijn ware zelf. Er was geen emotionele muur. Ik was volledig open naar haar en kon alles voelen wat er in haar omging. Onze onvoorwaardelijke liefde was de tegenpool van het trauma in mijn jeugd. Ik voelde dat ik haar door en door kende, maar hoe kon dat? Dat kon onmogelijk van dit leven zijn. Nu was ik nooit bezig geweest met spiritualiteit. Ik geloofde niet dat er iets was vóór het leven of na de dood. Maar dat klopte niet met deze ervaring. Die gaf me een sneak-preview van wie ik werkelijk ben, volledig in verbinding met mijzelf. Mijn kijk op mijzelf, op anderen en op het leven werd hierdoor 180 graden anders.

Déze Tiny wilde ik zijn, zonder haar ervoor nodig te hebben. Ik besefte dat ik therapie nodig had om mijn trauma los te laten. En door de sneak-preview wist ik exact welk resultaat ik wilde. De zeven jaren daarna heb ik van alles geprobeerd op ‘spiritueel’ gebied om dit resultaat te bereiken. Ik vond de meeste dingen die ‘spiritueel’ genoemd werden vaak vaag, ongefundeerd of met loze beloftes. Toch ontdekte ik manieren die erg effectief bleken, waardoor ik volledig in verbinding met mijn ware zelf kon zijn.

Inmiddels ben ik zo’n 20 jaar bezig om een ander beeld van spiritualiteit te creëren. Ik heb er veel onderzoek naar gedaan. Mijn doel was om de essentie van spiritualiteit toegankelijk te maken, op een zuivere, vereenvoudigde en concrete manier. Ik pas het zelf dagelijks toe. Daardoor kan ik je nu deze frisse, nieuwe en praktische kijk op spiritualiteit aanbieden. Ik gun jou ook de enorme rijkdom die ikzelf ervaar. Daarom is dit boek er: zodat jij ook een geweldige verbinding met je ware zelf kan hebben.

Contact

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.
Je bent van harte welkom met al je vragen en suggesties.
Mail me: info@nononsensespiritualiteit.nl
Of bel of app me: 06 48419858